Latest News

 • 23 October 2020 Ny medarbetare till Stockholm inom Risk Management

  Risk Pilots kontor i Stockholm har fått en ny kollega i form av Elias Brådenmark. Elias har precis avslutat sin utbildning på civilingenjörsprogrammet System i teknik och samhälle vid Uppsala universitet. Utbildningen specialiserar sig på hur komplexa system integreras i olika delar av samhället. Under våren gjorde han sitt examensarbete på Risk Pilot i vilket han utvecklade metoder för tillgänglighetsanalys på Forsmark. På Risk Pilot kommer Elias arbeta med Risk Management inledningsvis med ett projekt som heter BESEP som leds av finska VTT.


  ”Trots att våren var kantad av Corona-viruset lyckades mina nyblivna kollegor på Risk Pilot charma mig. Mina förhoppningar är att jag ska kunna bidra med ett par nya ögon och att ta del av Risk Pilots kompetens för min egen utveckling som ny ingenjör.”


  När Elias är ledig uppskattar han att vara ute i skog och mark under såväl vinter som sommar och gärna tillsammans med sin sambo och hund. Mer specifikt gillar han att klättra, skida och spela discgolf i ur och skur.


  Vi önskar Elias varmt välkommen till Risk Pilot!

  Read More
 • 23 October 2020 Ny medarbetare till Malmö inom elkraft och elsäkerhet

  Vårt kontor i Malmö fick i maj 2020 en ny kollega, Jacob Larsson! Han har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från LTH, och gjorde under våren 2020 sitt examensarbete på Risk Pilot. Ämnet var säkerhet i elanläggningar.