Latest News

 • 26 November 2021

  DI Energikonferens 2021

  Förra veckan deltog Risk Pilot i DI Energikonferens 2021. Det var en spännande dag med fokus på Energibranschens hållbara utveckling. Stort fokus låg på energibranschens elektrifiering och utmaningar för att klara av den pågående klimatkrisen.

  https://www.bonniernewsevents.se/event/96a52eb9-a361-4fde-aa7f-9aac8f4786d9/summary

  Read More
 • 15 November 2021

  HLR utbildning

  Förra veckan genomförde Göteborgskontoret en HLR-utbildning. Nu har vi uppdaterade kunskaper om HLR (Hjärt- och lungräddning), hur man identifierar hjärt- och luftvägsstopp, larmar 112 samt använder en hjärtstartare! Med hjälp av Isabella från HLR-proffsen fick vi lära oss hur otroligt kort tid det tar för syresättningen av vitala organ att sluta fungera och hur viktigt det är att agera snabbt.

  Kursen var väldigt intressant och vi hoppas och tror att det var väl investerad tid, både för oss själva och andra omkring oss.

  Nu kan ni känna er ännu tryggare med oss på Risk Pilot!

  (Stockholm och Malmökontoret ska genomgå samma utbildning under de närmaste veckorna)

  Read More
 • 15 November 2021

  Nytt Stockholmskontor

  Efter 11 fantastiska år har Risk Pilot Stockholm tagit det bitterljuva beslutet att byta kontor. Vi säger adjö till fina Parmmätargatan på Kungsholmen och beger oss mot Blekholmstorget vid Kungsbron. Välkommen att kika in!

  Read More
 • 15 September 2021

  Risk Pilot har växt efter sommaren och välkomnar tre nya kollegor

  Göteborgskontoret förstärker sig inom processdesign med det nya tillskottet, Jenny Leckborn. I Stockholm välkomnar vi tillbaka två tidigare medarbetare inom risk management, Leo Backhouse Lötman och Kooscha Rahimi Ata.

  Från vänster, Kooscha Rahimi Ata, Leo Backhouse Lötman och Jenny Leckborn.

  Read More

Archive

Nytt ramavtal med Trafikverket inom MTO

Försenade och inställda tåg är irriterande problematiskt och kostar samhället stora summor varje år. Trafikverket driver därför ett stort förändringsarbete inom trafikledningsverksamheten för bättre punktlighet och framkomlighet. Dessa förändringar påverkar det komplexa samspelet mellan människor, teknik och organisation (MTO), varför Trafikverket tar in ytterligare expertis inom området för att stödja effektiva och säkra verktyg och arbetssätt.

Read More
Glad sommar

Nu är det snart många av oss som går på semester och kommer ha en skön och ledig sommar. Efter ledigheten hoppas vi på att kunna återgå lite mer normala arbetsdagar, att vi kan ses och arbeta tillsammans.