Jobba hos oss

På Risk Pilot arbetar vi med att hjälpa våra kunder med att optimera säkerhet, tillgänglighet och tillförlitlighet i system, produkter och processer. Vi delar in våra kompetensområden i Risk Management, System Engineering, Quality Assurance, Asset Management, Human Factors och Project Management.

En förutsättning för vår framträdande roll på marknaden är ett gott samarbete med våra kunder, spetskompetens inom våra nischområden, låg personalomsättning samt engagerad personal. Detta uppnår vi genom att:

  • försäkra oss om en balans mellan erfarna seniorkonsulter och juniorkonsulter för att säkerställa kompetensutveckling och kvaliteten på våra leveranser
  • du som medarbetare aldrig är en i mängden
  • samtliga våra medarbetare ska få möjlighet att utveckla egna kundkontakter
  • arbeta tillsammans med våra kunder vilket säkerställer ömsesidig kompetensöverföring
  • vårda våra befintliga goda kundrelationer inom både den svenska och finska marknaden
  • etablera långsiktiga nya kundrelationer

Idag är vi ett 20-tal konsulter placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Esbo. Vi som arbetar på Risk Pilot uppskattar att arbeta med frihet under ansvar, att få möjligheten att både få fördjupa sig i teknik och se helheten och att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Stämningen hos oss är informell. Vi hjälper och månar om varandra och har företagsgemensamma julbord och aktiviteter vår och höst. Här är högt i tak för egna idéer och handlingsutrymmet är stort.

För att vi ska vara framgångsrika behöver vi engagerade medarbetare som mår bra. Grunden till det är ett stimulerande arbete där du har kontroll över ditt arbete. Till detta får du stöd från ledningen och kollegorna. För det fysiska välbefinnandet så erbjuder vi friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring och för att känna ekonomisk trygghet så erbjuder vi sjukförsäkring och extra ersättning vid föräldraledighet.

Ledord: Frihet, eget ansvar, omtanke, kompetens, kvalitet, leverans

Lediga tjänster