Tillbaka 19 August 2019

Ny processingenjör/projektledare till Göteborgskontoret

Risk Pilots Göteborgskontor har från och med den 19 augusti 2019 fått förstärkning av Daniel Kühnemuth, som kommer jobba med anläggningskonstruktion och projektledning på Ringhals.

Daniel har en civilingenjörsexamen i miljöteknik med kemiteknik från Universität Stuttgart, Tyskland samt ett licentiat-examen inom energiteknik/förbränning från Chalmers. Senaste året har Daniel jobbat som processingenjör/projektledare på Bilfinger Industrial Services i kemiklustret i Stenungsund. Innan dess har han arbetat fyra år på Dekra Industrial i Göteborg, där han främst jobbade med säkerhetsgranskning av processdesign inom olja och gas, samt pappersmassaindustrin. Därifrån har han bred kunskap inom lagkraven i tryckkärlsdirektivet med mera.

”Jag blev direkt imponerad av gruppkänslan och engagemanget på Göteborgskontoret. Samtidig ser jag väldig mycket framemot att vara del av den höga kunskapsnivån inom gruppen.”

På fritiden klättrar Daniel gärna både inne och ute rund om i Göteborgstrakten, där han bor på Hisingen med fru och två barn.

Vi önskar Daniel varmt välkommen till Risk Pilot.