Tillbaka 13 October 2019

Höstkonferens 2019

I början av oktober gick Risk Pilots andra internkonferens för året av stapeln. Denna gång med fokus på kontorsteamen, forskning och utveckling samt verksamhetssystemet. 

Risk Pilot arbetar i en platt organisation där kontorsteamet är en viktig byggsten som måste bestå av ett sammansvetsat gäng för att vi ska ha ett välfungerande företag. Varje individ i teamet är en viktig spelare i vårt lag och vi måste kontinuerligt ha kommunikation om hur vi praktiskt ska få allt gemensamt arbete att fungera på bästa sätt. Konferenserna är därmed ett viktigt inslag för att få avsatt tid för att arbeta med vårt team, dels på kontorsnivå och dels företagsnivå. Vi passar även på att umgås och ha trevligt tillsammans vilket gör att vi alla känner varandra bra och det gynnar oss i vårt dagliga arbete.

En stor del av arbetet på våra interna konferensen bedrivs i form av grupparbeten. Alla medarbetares röst är viktig för oss och alla ska ha möjlighet att påverka det interna arbetet på företaget.

 Grupparbete

Risk Pilot har som mål att ligga i framkant i forskning och utveckling inom de tjänsteområden där vi är aktiva. Under konferensen får vi chans att diskutera vad vi ska satsa på kommande år.

Under hösten har det pågått ett intensivt förbättringsarbete med vårt interna verksamhetssystem med mål att certifiera oss mot FR2000. Under konferensen har vi gått igenom verksamhetssystemets delar och alla medarbetare har fått chansen att tycka till om ändringar. 

Vi tackar Anders, Erik och Fredrik för en väl planerad konferens.