Riskpilot_Gbg_5783

Ett växande företag där du kan trivas, utvecklas och bidra till en säkrare värld

Lediga tjänster

en kvinna som ler och två män i glasögon

Risk Pilot är ett konsultbolag som hjälper företag att utveckla och konstruera säkra och lönsamma verksamheter, system och produkter. Idag är vi ett fyrtiotal konsulter på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi uppskattar att arbeta med frihet under ansvar, att få möjligheten att både fördjupa sig i teknik och se helheten – och att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Läs mer om Risk Pilot och hur det är att arbeta hos oss

DET HÄR KAN VI ERBJUDA

Vill du bli en del av Risk Pilot? Det finns flera goda skäl.

en man och en kvinna skrattar

Ett arbete med
delaktighet och inflytande

På Risk Pilot är vi inte fler än att vi alla vet vilka alla är. Även om vi arbetar på olika håll samarbetar vi via telefon, Teams och Yammer. Med jämna mellanrum ses vi på företagsgemensamma möten, konferenser och festligheter. Som konsult hos oss är du nära besluten och en del av ett team där alla har samma möjligheter att påverka företagets utveckling. Vi är en blandad skara människor och uppskattar varandras likheter såväl som olikheter.

en man som gestikulerar

Ett meningsfullt och
utvecklande arbete

Med ditt arbete på Risk Pilot är du med och bidrar till något viktigt – att förbättra säkerheten inom den svenska energibranschen samt minska risken för att människor eller egendom kommer till skada. I våra kund- och FoU-projekt möter du ständigt nya utmaningar och med hjälp av dina kollegor kommer du hela tiden att kunna lära dig mer. Vi ger dig förutsättningar att driva din egen utveckling och från dina kollegor får du stöd och uppmuntran att utmana dig själv.

Tryck_Riskpilot_Sthlm_6042

En trygg och generös arbetsplats

Skickligheten hos Risk Pilots konsulter har gett hög lojalitet bland våra kunder. Att kunderna dessutom finns i en stor bredd av branscher gör oss flexibla för branschspecifika upp- och nedgångar. Med en platt organisation med minimal administration kan vi betala ut en högre andel av omsättningen i lön än många andra verksamheter. Vi förespråkar en sund balans mellan arbete och fritid och om du blir sjuk har vi sjukvårdsförsäkring och extra sjukförsäkring.