Stockholmskontoret fortsätter att växa och i maj välkomnas två nya medarbetare, Jurij och Nikita.

en leende man och en leende kvinna

Jurij Kotchoubey är utbildad vid Universitetet för tillämpad vetenskap i Aachen, Tyskland där han tog examen som högskoleingenjör inom maskinteknik. Efter ett antal yrkesverksamma år där han arbetade som driftingenjör och teknisk ledare på forskningsreaktorn Jülich-2 samt som projektledare och tekniker på avdelningen för fältservice hos Westinghouse Electric Sweden AB, tog han en civilingenjörsexamen inom kärnenergiteknik vid KTH. Sedan dess har han jobbat som Lead Core Designer och härdfysiker inom PWR på Westinghouse i Västerås.

Risk Pilot erbjuder ett brett urval av olika yrkesområden. Detta i kombination med en platt organisation och en informell stämning på grund av företagets storlek gör Risk Pilot till en attraktiv arbetsgivare.

Nikita Steiner har en examen i fysik från University of Exeter i England, med inriktning mot ferromagnetiska material och den kondenserade materiens fysik. Hon jobbade tidigare med PWR härdfysik på Westinghouse som lead core designer för en reaktor.

Jag var på jakt efter en ny utmaning, och valde främst Risk Pilot eftersom jag fick intrycket att arbetet verkade omväxlande och stimulerande. Dessutom har jag fått ett jättetrevligt bemötande av mina nya kollegor.

Nikita och Jurij kommer förstärka Risk Pilot inom Risk Management och Licensiering.

Vi önskar dem varmt välkomna!

Linje

Senaste nyheter

C-Blackett-profilepic-bw
Nyheter
15 september, 2023

Risk Pilot välkomnar vår nya medarbetare Clarie Blackett

jacob.larsson
Risk Pilot välkomnar vår nya medarbetare Clarie Blackett.
nyanställda gbg_2
Nyheter
12 september, 2023

Risk Pilot välkomnar nya medarbetare till Göteborgskontoret

jacob.larsson
Göteborgskontoret välkomnar tre nya medarbetare, Carin Sylvander (vänster), Emma Ulberstad (mitten) oc...