nyanställda gbg

Göteborgskontoret välkomnar tre nya medarbetare, Carin Sylvander (vänster), Emma Ulberstad (mitten) och Johanna Jagefeldt (höger)

Carin är civilingenjör i kemiteknik och har de senaste 15 åren arbetat inom kärnkraftsindustrin, framför allt inom området säkerhetskultur.

Jag är tacksam över det arbete jag haft, där jag fått lång erfarenhet inom ett ganska specifikt område. Under hela min tid i kärnkraften har jag haft uppskattade branschkollegor från Risk Pilot, som jag uppfattat som ett proffsigt och positivt företag. Det kändes därför naturligt och roligt att söka mig hit när jag nu ville ta steget och utöka mitt verksamhetsområde.

 

Emma har en civilingenjörsexamen i Kemiteknik med Fysik från Chalmers Tekniska Högskola.

Jag kom i kontakt med Risk Pilot precis innan min examen i juni och kände direkt att detta var ett företag där jag fick möjlighet att fortsätta lära och utvecklas. Kärnkraft har alltid intresserat mig lite extra mycket, vilket gör att det nu känns otroligt kul att få möjligheten att jobba som konsult inom just kärnkraftsbranschen. Risk Pilot gav mig snabbt intrycket av att vara är företag med trevliga kollegor som stöttar varandra i arbetet och jag ser fram emot att vara en del av detta.

 

Johanna har en civilingenjörsexamen i Kemiteknik från Chalmers Tekniska Högskola

Inför examen kände jag mig vilsen kring vilken inriktning jag ville ta men när jag kom i kontakt med Risk Pilot imponerades jag direkt av företagets atmosfär och de positiva intryck jag fick av mina framtida kollegor. Jag värdesätter kontinuerlig personlig utveckling och flexibilitet i mitt arbete, och just de här möjligheterna att växa var något jag kände starkt hos Risk Pilots arbetskultur. Jag ser fram emot att kunna både lära mig nya saker och att kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter till både branschen och företaget.

 

Vi önskar Carin, Emma och Johanna varmt välkomna till Risk Pilot!

Linje

Senaste nyheter

HFES Nordic
Nyheter
12 februari, 2024

HFES – Human Factors and Ergonomics Society Nordic Chapter!

jacob.larsson
Risk Pilot is proud to support the launch of the Human Factors & Ergonomics Society (HFES) Nordic Chap...
sara
Nyheter
12 februari, 2024

MSc Programme – Human Factors & System Safety

jacob.larsson
We can proudly announce that one of our consultants, Sara Lind, has now started her education towards...