Minigolf och afterwork

Med ojämna mellanrum ordnar kontoren afterwork vilket den uppmärksamme följaren noterat. Inför semestrarna är det däremot reglerat i vårt verksamhetssystem (nåja) att en AW ska genomföras.

I Malmö har det blivit tradition att avsluta vårterminen med en minigolftävling och detta år blev Sibbarps knaggliga och ostädade betongbanor spelplatsen för mästerskapet. I minigolf har man ingen större nytta av styrka, spänst eller snabba reflexer. Snarare premieras förmågan att tänka taktiskt och hålla huvudet kallt i pressade situationer och därför var det några av de äldre medarbetarna som slogs om segern. Inför det sista hålet ledde Erik med 1 slag före Rolle så spänningen var på topp! Erik lyckades dock inte hålla nerverna i styr på det relativt enkla avslutningshålet utan noterade 3 slag, medan Rolle elegant rullade i en spik (se film) och därmed kammade hem totalsegern.

I Göteborg och Stockholm har det självklart också afterworkats men vi ska inte tråka ut er med alla detaljer därifrån, utan vi kan konstatera att kontoren med bravur uppnått uppsatta AW-mål och att vi därför kan ta semester med gott samvete.

En skön och säker sommar tillönskas alla våra följare!

Linje

Senaste nyheter

Jubileumsfirande – Hemsida
Nyheter
15 november, 2022

Konferens och 20-års jubileum

jacob.larsson
Tidigare under hösten samlades vi på Risk Pilot för en av de två internkonferenser vi anordnar varje å...
Smirt (2)
Nyheter
9 november, 2022

SMIRT

jacob.larsson
I slutet av oktober representerade vår kollega, Jacob Larsson, Risk Pilot på det 17:e internationella...