IMG_3685

Malmökontoret välkomnar en ny medarbetare, Rebecca Zetterberg

Rebecca har en civilingenjörsexamen i Riskhantering och Ekosystemteknik från Lunds Tekniska Högskola och har sedan dess arbetat med HSEQ i varierande roller, inom branscher som gruvdrift, tillverkning och vindkraft. De senaste åren har hon arbetat med att leda internationella team för att stötta HSE-arbetet vid globala koncerner. Innan dess har hon arbetat som konsult inom främst tillverkningsindustrin, med riskbedömning, spillskydd och kvalitetssäkring.

Hennes erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operationellt ger goda förutsättningar för att kunna stötta våra kunder på en bred front.

”Jag kom i kontakt med Risk Pilot redan för några år sedan och blev imponerad av deras kunskap samt härliga företagskultur och ledarskap. När jag ville ta nästa steg i min karriär och arbeta mer fokuserat med mina expertisområden var Risk Pilot det självklara valet. På Risk Pilot får jag både gemenskapen och sammanhållningen vid ett mindre företag, samtidigt som jag får arbeta med större kunder. Att det finns så mycket kunskap inom bolaget och att vi har himla roligt tillsammans är en extra bonus!”

Rebecca kommer att ingå i vårt MTO-team och arbetar med HSE frågor. Vi önskar Rebecca varmt välkommen!

Linje

Senaste nyheter

HFES Nordic
Nyheter
12 februari, 2024

HFES – Human Factors and Ergonomics Society Nordic Chapter!

jacob.larsson
Risk Pilot is proud to support the launch of the Human Factors & Ergonomics Society (HFES) Nordic Chap...
sara
Nyheter
12 februari, 2024

MSc Programme – Human Factors & System Safety

jacob.larsson
We can proudly announce that one of our consultants, Sara Lind, has now started her education towards...