Tre unga människor framför en mur

Från vänster, Kooscha Rahimi Ata, Leo Backhouse Lötman och Jenny Leckborn.

Göteborgskontoret förstärker sig inom processdesign med det nya tillskottet, Jenny Leckborn. I Stockholm välkomnar vi tillbaka två tidigare medarbetare inom risk management, Leo Backhouse Lötman och Kooscha Rahimi Ata.

Jenny Leckborn är utbildad civilingenjör i kemiteknik vid Lunds Tekniska Högskola med en master inom processdesign. Hon har under de senaste sex åren jobbat med projekt och drift inom VA-branschen, både som konsult och kommunalt anställd.

De främsta anledningarna varför jag valde Risk Pilot var för möjligheten att arbeta kundnära i mina uppdrag och att det är ett mindre företag. Under min rekryteringsprocess har mina kollegor utstrålat positivitet och nyfikenhet, som jag tycker är lockande och viktigt i en företagskultur.

Hennes roll på Risk Pilot kommer vara att arbeta med processfrågor och anläggningskonstruktion inom kärnkraft.

 

Leo Backhouse Lötman har precis blivit klar med en masterexamen i tillämpad matematik och statistik vid Uppsala universitet. Leo har tidigare sommarjobbat hos Risk Pilot under ett antal år samt genomfört sitt exjobb hos oss.

Under min tidigare tid på Risk Pilot har känt att det är en bra arbetsplats och team att arbeta med. Det var en självklarhet för mig att se om det fanns en möjlighet att bli en del av teamet igen. Nu ser jag fram emot att få applicera det jag lärt mig under universitetsåren på nya utmaningar.

Leo kommer att börja arbeta med ett projekt rörande beräkningar av externa händelser för Forsmark kärnkraftverk.

 

Kooscha Rahimi Ata har en civilingenjörsexamen från Uppsala universitet med inriktning energisystem. Han skrev sitt exjobb hos oss på Risk Pilot, men har jobbat inom PWR härdfysik på Westinghouse innan sin återvändo.

Det var svårt att inte komma tillbaka till Risk Pilot. Det är sällan man får ett så bra helhetsintryck; allt från hjälpsamma, smarta och framför allt härliga kollegor, till en spännande industri som ständigt utvecklas. Möjligheterna som konsult här på Risk Pilot känns oändliga och jag vet med säkerhet att arbetsdagarna kommer vara dynamiska och givande, utan risk för brist på kul!

Kooscha kommer att bli en del av teamet som jobbar med projekt mot Forsmark.

 

Vi hälsar Jenny, Kooscha och Leo varmt välkomna!

 

Linje

Senaste nyheter

C-Blackett-profilepic-bw
Nyheter
15 september, 2023

Risk Pilot välkomnar vår nya medarbetare Clarie Blackett

jacob.larsson
Risk Pilot välkomnar vår nya medarbetare Clarie Blackett.
nyanställda gbg_2
Nyheter
12 september, 2023

Risk Pilot välkomnar nya medarbetare till Göteborgskontoret

jacob.larsson
Göteborgskontoret välkomnar tre nya medarbetare, Carin Sylvander (vänster), Emma Ulberstad (mitten) oc...