C-Blackett-profilepic-bw

Risk Pilot välkomnar vår nya medarbetare Clarie Blackett

Claire har en doktorsexamen inom metoder för händelseutredning och organisatoriskt lärande. Claire är en mycket erfaren forskare som specialiserat sig på interaktion mellan människa och teknik, användarupplevelse och de etiska konsekvenserna av teknik i samhället. Med en mångsidig bakgrund som spänner över branscher som kärnkraft, transport, petroleum, sjukvård och rymd har Claire konsekvent fokuserat på att förstå det mänskliga perspektivet och teknikens inverkan på mänskliga erfarenheter.

Claires expertis inom sociologi, händelseutredning och human factors engineering (HFE) gör det möjligt för henne att undersöka och ta itu med utmaningar inom interaktionen människa-teknik, optimera prestanda och säkerställa användbarhet genom ett människocentrerat tillvägagångssätt. Claire brinner för att nyttja sin forskning och branschkunskap för att driva effektfulla och innovativa studier och projekt.

 

Claire börjar sin anställning hos oss i december och Risk Pilots MTO-team ser verkligen fram emot samarbetet med Claire.

Varmt välkommen.

Linje

Senaste nyheter

HFES Nordic
Nyheter
12 februari, 2024

HFES – Human Factors and Ergonomics Society Nordic Chapter!

jacob.larsson
Risk Pilot is proud to support the launch of the Human Factors & Ergonomics Society (HFES) Nordic Chap...
sara
Nyheter
12 februari, 2024

MSc Programme – Human Factors & System Safety

jacob.larsson
We can proudly announce that one of our consultants, Sara Lind, has now started her education towards...